hevoskuvaus ,

Hevoskuvausta

1/03/2012 08:39:00 ip. marjo 0 Comments

Blogia pitäessä itse aiheessa pysyminen on hurjan vaikeaa. Väkisinkin tulee mielitekoja höpötellä kaikesta ihan muusta maan ja taivaan välillä. Ennen tämän blogin starttaamista ovatkin heppajutut kuuluneet vähän turhan tiiviinä osana koirieni kuulumisiin.. Pahoittelut koirablogin lukijoille, ongelma on nyt poistettu ;)

Nyt alan rikkoa linjaa myös täällä, ja tungettelen Lotan ja Rouskun elämään omia valokuvausjuttujani. Pysytään sentään aiheessa, eli hevosissa. Joku ehkä on saattanut ottamiani hevoskuvia netistä bongatakin? Muun muassa täältä niitä löytyy: http://jauhokuono.kuvat.fi

Kävin tänään kuvaamassa kaverini Annan hevosta. Valitettavasti jouduttiin maneesissa kuvat räpsimään, joten mitään maailmaa mullistavia koulukuvia ei saatu aikaiseksi. Kyllä noista nyt ehkä hevosen erottaa ;) Kuvasin myös videolle tämän parin työskentelyä, ja jaksaessani aion siitä kyllä jonkinmoisen koosteen muokkailla. Oli sen verran kaunista kuvattavaa!


Itse asiassa Anna kävi juuri viime viikolla Lotallakin ratsastamassa. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että sen olisi hyvä liikkua aina peräänannossa, mutta eihän meillä riitä taito sen oikein päin liikkumiseen, ja itse asiassa en usko, että hevosellakaan kunto tällä hetkellä.. Anna on käynyt kerran aiemmin (syksyllä 2009) Lotan kanssa koulua tuuppaamassa, ja se sujui aivan uskomattoman hienosti! En olisi ikinä uskonut, että Lotta osaa ja pystyy liikkumaan siihen malliin.. (tässä ensimmäisessä kuvassa on Anna kuskina)

Tällä kertaa meno ei ollut ihan samanmoista. Kyllä huomaa, että kaksi kulunutta vuotta ovat vaatineet veronsa.  Lotasta selvästi näki, että se joutui hommiin uudella tavalla, ja yritteli vastustella tätä. Se vaan yrittää punkea lapa edellä ja välttää taipumista kaikin keinoin. Ravissa pää nousee taivaaseen ja takajalat laahaavat perässä.. Ei hyvä. Todettiinkin tämän ratsastuskerran toimivan toivottavasti tulevana vertailumateriaalina ehkä esim. ensi kesää silmällä pitäen?  Toivottavasti Anna pääsee vielä jatkossakin Lotan kanssa hommia tekemään :)

Käynnissä se kulki todella nätisti ja keskittyneesti :)
Ja kuskilla oli kivaa!

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.