bimi ,

Juoksutuspäivä

1/28/2012 04:31:00 ip. marjo 6 Comments


Hiphei, Marjo täällä taas moi! Vihdoin ja viimein pääsin kolmen viikon tauon jälkeen poneja pusuttelemaan, kyllä ehtikin jo tulla ikävä. Onneksi opiskelut ja omien koirien kanssa treenaaminen ovat pitäneet kiireisenä ja ajatukset muissa asioissa..

Tänään suunnattiin kuitenkin Sirin kanssa jo aamusta tallille päästämään ponit pihalle sekä tekemään tallihommat. Olipa kivaa heilutella talikkoa siihen malliin, että hiki virtas! Uskomattoman kivaa voi olla tuo työntekokin silloin, kun se ei ole jokapäiväistä ja pakollista, hih :) Siinä samalla yritettiin pohdiskella, mitä heppojen kanssa tekisi, että myös varsa pääsee liikkumaan. Kun nyt kerrankin ollaan taas molemmat paikalla...

Jostain sitten syntyi älynväläys, että mitäpä jos soitettais naapurin kenttää vuokralle!? Ikinä ei olla siellä käyty, mutta kun pellon toisella puolella on hevostalli ja heillä kenttä, niin olishan se aika luksusta päästä varsaa juoksuttamaan.. Jotenkin sitä taas kuvitteli, että pikkuorilla saattaisi olla virtaa kertynyt, kun ei tarhassakaan juuri pysty päästelemään.


Ja niinhän myö sitten suunnattiin Lotan ja Rohanin kanssa kohti naapuria. Sinne tarvii myös kulkea ison tien kautta, ja eiköhän tien viereisessä talossa ollut vielä koirat ulkona narussa. Ei mitään turhan pieniä ja hiljaisia piskejä meinaan, jopa Lotta niitä jaksaa aina kytätä.. Selvittiin kuitenkin kunnialla ohi. Ainakin toiseen suuntaan :D

Rousku pääsi nyt myös ensi kertaa näkemään vieraita hevosia! Ja kyllä se katsoikin. Myös tallin hevoset näyttivät olevan aivan ihmeissään pienestä vuonopojasta, ja innoissaan juoksivat aidan takana. Kyllä olisi varmasti Rouskusta vauhtia löytynyt, kun olisi päässyt uuden seuran kanssa irrottelemaan ;)

Meininki kentällä sen sijaan.. Hoh hoijaa. Ai varsassa virtaa? Ei ainakaan meillä. Kavereille jutteleminen aidan taa oli paljon kiinnostavampaa! Lottaa sitten ajettiin juoksutusraipalla hieman liikkeelle, niin kyllähän Rousku juoksi kun äitikin. Puolisen tuntia kentällä pyörittiin, ei mitään vauhdikasta meininkiä, mutta kyllä varsalle vähän hiki ehti tulla. Lotalle ei sen sijaan laisinkaan.

Tallille päästyämme napattiin vielä Bimi-poika liinan päähän ja painuttiin pellolle. Bimistä saisi varmasti Rouskukin kunnon juoksuseuraa, sitä kun ei pahemmin tarvi pyytää liikkumaan ;)

Pikkumiehen ihana ravi
Nappasin "omasta" tallista kuvan pellon yli :) 
Lotaltakin löytyy vallan kaunis ravi, kun se vaan
viitsii kinttujaan nostella..
Venyttää venyttää.
Lotta näyttää jopa hyväkuntoiselta näissä kuvissa. Ihanaa!
Äiti sä oot ihan liian hidas!!
Pikkuvauvan pikkuhamput :)
Rousku näki ekaa kertaa puomeja, ja toki niiden ylitystä piti harjoitella.
Lotta kyllä opetti varsalle ihan toisen tekniikan...
...ja ainahan se äiti on oikeessa, kuten Sirikin viimeksi totesi?!
Tyttö ja varsa matkalla kohti kotia.
Toinen tyttö hangessa rämpimässä, lääh ja puuh. Kuntoilusta käy!
Nousispa meikäläisellä kintut yhtä kevyesti kun Bimillä !
Puromaan Beamlight Menuett

You Might Also Like

6 kommenttia :

  1. IHANA BLOGI!!!

    Jään ihan varmasti lukijaksi!!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Kyllähän ihanat ponit tarvii myös ihanan blogin!

    VastaaPoista
  3. upeita kuvia! musta tuli lukija :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Kunnia upeista kuvista kuuluu kyllä jälleen täydellisille malleille ;)

    VastaaPoista
  5. Hei, tälleen ihan mielenkiinnosta, kun oon miettinyt aina sillon kun nään uusia kuvia :D Onko tolla Lotan letillä joku tarkoitus? Siis lähinnä, että onko se ihan huvin vuoksi jätetty, vai onko sillä jotain rodulle tyypillistä merkitystä ;D

    VastaaPoista
  6. Sallis, haha :D Ei ole mitenkään rotutyypillinen. Itse asiassa mietinkin, että jos joskus näyttelyyn asti päästään, tarviiko se leikata pois vai kehtaako viedä lettipäänä.. Jätettiin ihan vaan muistoksi liehuletistä :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.