hevoskuvaus ,

Voi tätä ilon ja onnen päivää!!

4/15/2012 09:49:00 ip. marjo 4 Comments

42 pisteen jalostusorin poseeraus
Nämä oripäivähehkutukset ei vaan ota loppuakseen, ihan pakko on taas jatkaa. Kyllähän se tiedettiin ja nähtiin, että Trollguten ON upea. Mutta että näin upea: 42 pistettä rakennearvostelusta! Aivan käsittämättömän mielettömän upea ja hengen salpauttava suoritus. Toiseksi parhaat pisteet siis, mitä kukaan vuonohevosori on Suomessa koskaan saanut! Pisteenä iin päälle Rollen luonne ja käsiteltävyys arvosteltiin täydeksi kympiksi.

Kuten arvioitiin myös Zorro Fjordlystillä, jolle rakennepisteitä kertyi 38. Molempien orien käyttöajokokeet sujuivat likipitäen täydellisesti. En yhtään ihmettele, että kumpainenkin sai kymmenen pistettä luonteesta ja käsiteltävyydestä. Erittäin kilttejä, kuuliaisia ja yhteistyöhaluisia oreja ovat kumpainenkin.

Kuvasin molempien loppuarvostelut videolle, jotta sain kaikki tiedot ylös. Tarkoitus oli kirjoitella arvostelut sanallisesti, mutta pääsen helpommalla lataamalla ne nettiin (varsinkin Zorron tekstit käyttökokeineen on kiitettävän pitkät). Molempien arvostelut siis ilmaantuvat pian videotallenteina.

Vielä pari kuvaa tämän päivän oripäiviltä. Kyllä vaan kannatti herätä kello 4.45!

Zorro keskittyneenä juontolaitteella ajossa.
Tältä näyttää vedettävä kuorma.
Ajokokeen aisoihin laitossa ja purkamisessa ajurin tulee toimia yksinään.
Kukaan ei siis ole pitelemässä hevosta paikoillaan... 
Kolmivuotias Rolle toimi niin kauniisti ja rauhallisesti ajossa.
Loput sunnuntain kuvat löytyvät samaisesta osoitteesta: http://jauhokuono.kuvat.fi/kuvat/Kuvat+2012/Poniorip%E4iv%E4t/

Kävin moikkaamassa myös Rouskua kesken oripäivien (kyllähän nyt new forestit voi skipata..) sekä illalla vielä Lotan liikuttamassa. Näistä seuraa lisää juttua ja kuvia myöhemmin :)

You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Tämä on vihoviimeinen blogi mitä lukea, kun kärsii loppumattomasta vuonohevoskuumeesta. :-D Voi mahoton, kun ovatkin hienoja ja toimivia!

    Sigurdin emä minut aikanaan rotuun ihastutti, olin peräti 11-vuotias heppahullu ja onnesta soikeana, kun sain hoitohepoiksi kaksi punkkaritukkaista vuonohevosta! Voi niitä aikoja. :-)

    Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
  2. Jessi, hih, useasti vaan visiitille, niin kohta oma pystytukkakin seisoo pihassa! Mikäs sen parempaa :D Ja Kiken on kyllä ihana, teräsmummo :)

    VastaaPoista
  3. Tämä on kyllä vaarallinen paikka. Vuonohevoskuume iskee varmasti.:)

    Herra sai todella upeat pisteet. :) Ja hienolta näyttää! Kohta itselle iskee näyttelykuume ja lähden tuon tupsu(kura)jalan kanssa näyttelyihin. :D

    VastaaPoista
  4. Näyttelykuume on myös vallan loistava kuume, ei muuta kun kehiin vaan! Onneksi ne tupsukurajalat saa aina pestyä :D

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.