ajo ,

Vuonisyhdistyksen kesätreffeillä

8/17/2012 03:51:00 ip. marjo 0 Comments

Lara valmiina halaamaan suoraan syliin kävelevää ponia.

Viime viikonloppuna käytiin "pitkästä" aikaa katsomassa ROUSKUA! Kerran kuussa on nyt suunnilleen poitsun luona piipahdettu sen orilaitumille lähdön jälkeen. Nopeasti kesä vaan menee, kohta saadaankin jo hakea pojankloppi takaisin kotio. Se tulee olemaan pikkumiehelle kova paikka, kun Rousku on niin rakastunut nykyiseen laumaansa.. Onneksi hevoset sopeutuvat nopeasti, ja pääseehän jätkä sitten takaisin äipän hellään(??) hoivaan :)

Rouskun moikkaamisen lisäksi vietettiin päivä Vuonohevostila Yli-Tokolla Suomen Vuonohevosyhdistyksen kesätreffeillä. Kesätreffit on jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut tapahtuma. Uutuutena on nyt muutaman vuoden ajan järjestetty käyttöajo- ja käyttöratsastuskilpailut kesätreffien yhteydessä. Nämä ovat avoimet kaikille hevosille rotuun katsomatta, joten lajeista kiinnostuneet ensi vuonna reippaasti mukaan!

Myö olimme paikalla pelkästään lauantaina, eli seurasimme vain käyttöajokisan. Ratsastus kisattiin treffien toisena päivänä sunnuntaina. Olisin hurjasti halunnut osallistua Lotan kanssa näihin molempiin, mutta orin luona vietetty kuukausi hieman sotki suunnitelmia. JOS Lotta ei ole kantavana, ensi kesänä meidät nähdään sekä jossain valjakkoajokisoissa että kesätreffien käyttökisoissa!! (ja nythän tämän on oltava virallista, kun se on blogissa luvattu, hih)

Kuvakimaraa kesätreffeiltä:























You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.