kuvia ,

Louhoksella leikkimässä

9/16/2012 03:22:00 ip. marjo 9 Comments

Löysin loppukesästä kivan uuden paikan, mihin heti halusinkin päästä Lotan kanssa käymään. Noh, tämä ei järin nopeasti toteutunut, vaan nyt vasta päästiin kyseinen mesta hevosen kera tsekkaamaan. Pettymys oli suuri, kun saavuin paikalle! Tarkoitus oli päästä Lotan kanssa kahlailemaan ihan hyvänkokoiseen, vajaa polven asti syvään kirkasvetiseen lammikkoon. Vaan tämäpä olikin kuivunut!! Pöh. Jäljellä oli vain useita metrejä syvä toinen pieni "lätäkkö", ja siihen ei jostain kumman syystä edes yritetty.. Eli ensi kesää odotellessa.

Vaikka olipa meillä silti kivaa! En tiedä kuvittelenko, mutta Lotallakin tuntui olevan hauskaa. Sanoinkin siinä, että saataisiin pikkusen mageita kuvia, kun antaisin tän laukata täysillä koko louhoksen halki. Se meinaan pikkusen lähtis. Oma kantti ei kuitenkaan riittänyt kokeilla, sen verran terhakkaa oli meno muutenkin, että mieluummin pidin hevosen edes jotenkin näpeissä.. Eikä tuo pohjakaan ollut kovin täydellinen täysillä vedettyihin laukkaspurtteihin.

Käytiin myö vähän kiipeilemässäkin. Patavuoren päälle pääsisi huipulle saakka, mutta pieni hiekkainen polku menee loppumatkan niin kalliojyrkänteen reunalla, etten uskaltanut sitä enää lähteä kapuamaan. Tai ylöspäin olisi varmasti mennytkin hyvin, mutta alastulo on ihan toinen juttu..

Vino pino kuvia meitin hauskanpidostamme, kiitos isukille jälleen kuvauksesta. Saipa tuokin hyvän lenkkeilyn, kun matka louhokselle kesti tunnin per suunta.
















You Might Also Like

9 kommenttia :

  1. Vau, tosi makeita kuvia !(:

    VastaaPoista
  2. Onko toi Hopeavuoren murskaamolta? Kas kun en tota lampea oo huomannut aiemmin!! Missä siellä se on? Millainen pohja mahtaa olla? Turkasen harmi kun tiet sinne on niin kamalaa mursketta, ei juur viiti hevosella muuta kuin kävellä, tars varata tuntitolkulla aikaa jos sinne suuntaan lähtee. Ja talvella taas siellä on liikaa lunta kun ei oikein oo tota talvikunnossapitoa ;) Hienoja kuvia, mukavan erilaista taustaa tommonen louhos :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!!<3 =) mahtavia maastoja siellä teillä....

    VastaaPoista
  4. Hanna, sieltä juu. Kun mennään porteista sisään, niin oikealla melkein perällä. En kyllä laittais hevosta sinne, on tosi jyrkät reunat ja paikotellen isoja teräviä louhoskiviä alla. (koirille kyllä kiva uimapaikka :D) Kesällä siellä oli tosiaan toinen lammikko, missä oli suht ok pohja ja niin matala, että olis voinut vaikka yli laukkailla. Vaan eipä ollut enää.. Ja joo, vihaan Hopeavuorentietä yli kaiken, en ole kertaakaan koko kesänä sitä pitkin ratsastanutkaan! Talvella meneekin jos on tosi paljon lunta, vaikka tylsä se on silloinkin.

    Ja kiitos, tykkään kanssa noista taustoista kuvissa :)

    VastaaPoista
  5. Voi, ihana paikka. Ja tosi hienoja kuvia. Kivannäköistä kun on sinertävää joka puolella ja keksellä loistaa vuonis. :) Näyttää hevosellakin olevan kivaa.

    VastaaPoista
  6. aivan mielettömän hienoja kuvia!! :--)

    VastaaPoista
  7. Voi että, mitä kuvia! Kuola valuu! Hieno Norjalainen :)

    VastaaPoista
  8. Viimeinen kuva on ihan mielettömän hieno!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.