esteratsastus ,

Liiku poni liiku!! = Marjo ja Kalino esteillä

10/12/2012 10:10:00 ip. marjo 1 Comments

Ihana hassu Kalino! Ei taas mennyt ihan oppikirjojen mukaan tämä estetunti, mutta olipa kivaa päästä pitkästä aikaa myös Kalinon selkään ja hyppäämään esteitä! Voin nyt kahta paremmin kuvitella Annan tuskan Lotan kanssa kouluaitojen sisällä.. Ei ole helppoa ratsastaa, kun joutuu tekemään hirmuisen työn pelkästään sen eteen, että saa ponin liikkumaan! Tämän sain todeta hyvinkin tänään..

Kaltsu on outo esteheppa, kun se ei yhtään syty tuosta touhusta. Silti se kyllä tekee sen mitä pyydetään, ja ylittää jokaisen esteen, joka nenän eteen tulee, mutta siinä se. Poni pysähtyisi varmaan suorille jaloille hypyn jälkeen, jos annettaisiin. Kiltti ja varma harjoitusheppa se on meikäläisen kaltaiselle kokemattomalle kuskille, muttei mitenkään helppo tapaus, kun omaa eteenpäinpyrkimystä ei ole sitten tippaakaan. Tai ehkä se on vaan vuonohevosen tapaan niin fiksu, että tekee tasan tarkkaan sen, mitä ratsastaja osaa (ja uskaltaa) vaatia, eikä varmasti hitustakaan enempää.

Tässä vielä meitin toilailujamme videolla, kiitos Miljalle kameralla leikkimisestä, tais olla kivaa vai?? :D



Videolla vilahtelee myös iiiihana 7-viikkoinen pitkäkarvainen sakemannivauvva ♥ 

You Might Also Like

1 kommentti :

  1. Hei, kuullostaa niin tutulle tuo esteillä meno. Meidän poni kun on samanlainen, eteenpäinpyrkimystä ei ole ja sitä joutuu vaatimaan. Tämähän tuottaa ongelmia jos a)haluat opetella esteillä menoa b)samalla pitää vaatia. Mutta me olemme löytäneet tähän jo pienoista edistystä kun opettajamme antoi kotitehtäväksi jättää se turha pohkeiden käyttö pois ja kun käytetään pohkeita, on siihen tultava välitön reakointi. Tätä me nyt harjoittelemme ja edistyneetkin olemme. Poni kyllä tykkää esteistä ja kuumeneekin niissä, mutta sen verran älykäs se on, että osaa kyllä mennä mahdollisimman vähällä vaivalla. Ponilla käy viikottain toinen ratastaja ja olivat menneet esteillä ja kentällä pukkilaukkaa ja vauhtia oli riittänyt. Ponilla oli huumorintajua ja onneksi myös kuskilla kun löysi itsensä kuralätäköstä ja poni hämmästyneenä vierellä. :D

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.