joulu ,

Luukku 19 - linkitä blogisi

12/19/2012 06:09:00 ip. marjo 26 Comments

Lotan luminen jauhokuono ♥
Kiitos Kavioiden kopsetta & koparoiden naksetta -blogin ylläpitäjälle, joka mainitsi meidät yhtenä suosikkiblogeistaan joulukalenteripostauksessaan. Aina lämmittää mieltä kuulla kehuja ja tietää, että joku viitsii näitä loputtomia vuonisjuttuja myös lueskella.

Tästä innostuneena haluan myös jakaa hyvää joulumieltä, ja tehdä tulevina päivinä joulukalenterin omista suosikkiblogeistani! Mutta koska olisi aivan liian tylsää ja vaikeaa valita muutama jo valmiiksi tänne linkittämistäni ja seuraamistani blogeista, pyydänkin myös teitä lukijoita tarjoamaan omaa blogianne esiteltäväksi. Samalla haluaisin löytää itselleni uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi.

Linkitä siis blogisi tämän kirjoituksen kommentteihin, mieluusti lyhyen esittelyn kera. Valitsen näistä blogeista mielestäni neljä parasta ja kirjoitan niistä arvostelut jonain lähipäivänä. Aika blogien linkittämiseen on siis määräämätön, mitä pikemmin sen parempi :)

You Might Also Like

26 kommenttia :

  1. somemistak.blogspot.com

    13 vuotiaan tytön lifestyle blogi, jossa kirjoitellaan asioita maasta taivaaseen. Suurena intohimona on vaatteet ja sisustus. Eikä kuviakaan unohdeta ;)....

    pepperdream.blogspot.com

    Samaisen tytön poniblogi, jossa kerrotaan tytön ja hänen aika tuoreen hoitoponinsa kuulumisista. Shetlanninponi faneille varmasti oikein mielenkiintoinen blogi (;;






    Sun blogisi ulkoasu on niin mielettömän hieno, miten olet tehnyt sen? Mistä tuo mahtava tausta on ja tuo banneri ja aaaaahhh.... ;D Mii tahtoo samanlaisen.
    Tykkään lueskella siun blogiasi tosi paljon, ihania kuvia ja aina näitä juttuja jaksaa lueskella.

    VastaaPoista
  2. http://obelixnitpicker.blogspot.com/
    Blogi kertoo pienen yksityistallin kengättömien hevosten arjesta. Kirjoittajina toimii hevosten omistajat. Mukana on siis kolme issikkaa, kaksi lämminveristä ja yksi vuonohevonen. teksteissä vilahtelee joskus hoitoheppamme ori Eko :)

    VastaaPoista
  3. Http://everyonehasdream.blogspot.com

    blogi seurailee pian 3v suomenhevos ruuoan kehitystä ravihevoseksi ja edesmennyt kimppahevosenikin pyörii yhä kuvioissa. Myös muut ravurit eksyvät välillä postauksiin. Blogi on useiden päätähti muutoksien jälkeen vähän pysähtynyt paikoilleen, mutta kun päivät vähän valaistuvat niin blogikin palaa takaisin raiteilleen!

    VastaaPoista
  4. Blogini kertoo pian 15-vuotiaan tytön elämästä talleilla ja muualla:)

    www.lifeedreamm.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. http://www.liveatfull.blogspot.com
    Blogi kertoo vuonna 1991 syntyneen harrastekäytössä olevan eestinhevostamman arjesta.
    Siinä sivussa tulee esille kuulumisten välittäjinä toimivien 16- ja 15-vuotiaiden siskosten hevosharrastuskuviot.

    VastaaPoista
  6. http:delaplog.blogspot.com

    20-vuotiaan kamerakahjon tallielämäseikkailuja yksityisen hoitoheposen kanssa; parannellen jännevammaa, edessä vuodenvaihteen jälkeen muutto uuteen talliin, saa nähdä miten kimo herra muutokseen suhtautuu. Ja joulukin vietetään kahdestaan omistajan ollessa ulkomailla. Saa nähdä mitä kaikkea me keksitäänkään tulevaisuudessa!:) Blogi lukeutuu sekametelisoppahevostelublogiksi;)

    VastaaPoista
  7. http://pienisuurillaunelmilla.blogspot.fi/

    minun, 13-vuotiaan ja kahden ponin blogi. Blogissa kerrotaan minun ja kisailusta ja treenailusta noitten kahden ponin kanssa. Blogissa seikkailevat ponit ovat welshponi ja shetlanninponi, maailman parhaat ponit :)

    VastaaPoista
  8. http://annantalli.blogspot.fi/

    Täällä jo "täti-ikäisen" pikkutallin pitäjän tarinoita oman tallin arjesta ja tällä hetkellä erityisesti kahden orivarsan treenaamisesta kohti koelähtöjä ja raveja.

    Itse olen myös aivan mykistynyt blogisi upeasta ulkoasusta, osaisinpa tehdä itse yhtä upeita!

    VastaaPoista
  9. http://kaviollisia.blogspot.fi/

    -98 syntynyt tyttö kirjoittelee heppa-aiheista blogia. Omaa hevosta en omista, mutta hoitohevosen kanssa puuhastelen, ratsastustunneilla käyn ja silloin tällöin myös muita kuin tuntihevosia blogissa esiintyy :)

    VastaaPoista
  10. Skyfighter

    Minun ja vanhan hoitohevoseni, ensimmäisen oman hevoseni, puuhailuja; maastakäsin työskentelyä, maastopuskailua, raudatonta elämäntapaa kengättä ja kuolaimetta.

    skyfighter96.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/

    14-vuotias tyttö kertoo tallipäivistään kahdella eri tallilla runsaine kuvineen ja videoineen!:)

    VastaaPoista
  12. http://ladyinluxury.blogspot.fi/

    20-vuotiaan heppatytön blogi. Kertoilen lähinnä yhteisestä taipaleesta vuokrahevosen kanssa. Käydään kouluvalmennuksississa, mutta muuten mennään rennosti itsekseen. Tavoitteena kehittää yhteistyötä ja luottamusta ja ratsastustaitojakin toki :) Blogissa vilisevät myös minulle kovin rakkaat shetlanninlammaskoirani, tosin lähinnä kuvien muodossa.

    VastaaPoista
  13. sateenkaarisitruuna.blogspot.fi
    20v nuori nainen kirjoittelee elämästään 8v quarter-tamman kanssa. 100% lännenratsun ja englantilaistaustaisen lännenratsastajan touhuiluja. Luonnollisen hevosmiestaidon hengessä ja toisaalta aina välillä koulu- ja esteratsastus mielessä siintäen puuhaillaan, ja aina joskus blogiin tuppaa eksymään sivutähdiksi lemmikkisiilini.

    VastaaPoista
  14. http://antsuilua.blogspot.fi/

    Kahden kimon treenejä ja kisoja, sekä kaikkea siltä väliltä. Lajeina matka- koulu- ja esteratsastus :)

    VastaaPoista
  15. http://tattiheppailee.blogspot.fi/

    Olen 21-vuotias opiskelija joka on harrastanut ratsastusta 7 vuotta ja kirjoittelen blogissani yleisesti harrastuksestani. Vuokrasin yli 2 vuotta sh-ruunaa, nyt jatkan samalla tallilla tunneilla. Ensivuosi on vielä vähän pimennossa mitä tulee tapahtumaan, mutta harrastus kyllä jatkuu. :)

    VastaaPoista
  16. http://tinkerlilla.blogspot.com

    6-vuotiaan tinkertamman elämästä kertova blogi. Lilla-tamman tiineyttä ja mahan kasvua seurataan säänöllisesti blogissa. Käy katsomassa, jos kiinnostaisi (:

    VastaaPoista
  17. http://cummikarhun.blogspot.fr

    Meidän kahden hevosen (14v. pv-ruuna & 16v. vuonisruuna), sekä kolmen koiran (leonberginkoiran, sekarotuisen ja buhundin) arki elämää ja treenailuja. :)

    VastaaPoista
  18. http://youcanbehero.blogspot.fi/

    Blogi kertoo minun ja kahden shettikseni elämästä. Yritän kirjoittaa blogiin mahdollisimman pitkiä sekä "sanarikkaita" tekstejä!

    VastaaPoista
  19. http://reetuli.blogspot.fi/

    Kaksi alle metristä ponia kertovat itse elämästään. Sisältää arkisia ponitouhuja, ajamista, agilityä, näyttelyitä, varusteita ja nyt nuoremman ponin ajo-opetustakin.

    VastaaPoista
  20. www.kaisakopi.blogspot.com

    Blogi kertoo entisen ''kilparatsastajan'' nykyisenä puskailijana, kilpailuihin sopivan hevosen puututtua. Päätähtenä toimii lämppäritamma ''Kopi'' ja ponitamma ''Bambi''. Sekä ensi kesän jälkeen blogi käsittelee elämästä vaihto-oppilaanan Amerikassa.

    VastaaPoista
  21. js-riders.blogspot.com

    blogi kertoo kahden tytön talleilusta kahden ponin ja yhden hevosen kanssa. Postaustahti ei ole kauheen tiuha, mutta postauksissa on yleensä hyvälaatusia kuvia ja erikoispostauksiakin tulee välillä :)

    VastaaPoista
  22. Kerkeääköhän vielä mukaan?

    2 suomenhevosen elämää, toinen on jo eläkepäiviä viettävä, toinen puolestaan nuori kouluratsu, unohtamatta kummallakaan monipuolista liikuntaa :)

    http://jillanblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  23. http://primadonnaponi.blogspot.fi/

    Kertoo minun ja vauhdikkaan vuokraponini elämästä :)

    VastaaPoista
  24. http://fluorinviri.blogspot.fi

    Blogista koioitu esittelyteksti alla! :)

    "Kaksi energistä tyttöä, leveän suloinen suomiputte ja 100% energiaa täynnä oleva lämminveriruuna. Näistä neljästä on hullun hauska arki tehty! Monitoimi hevosilla ajetaan reellä, kurvaillaan pulkkaratsastuksen parissa, mennään sileällä, hypätään maastoesteitä, hypitään selästä pääedellä lumikinoksiin, heingaillaan pitkin metsiä ja mennään epämääräistä vikellystä. Mitä vaan taivaan ja maan väliltä. Blogi sisältää paljon tuorreita videoita, kuvia ja rehellistä tekstiä niin arjen onnistumisista kuin niistä kuuluista epäonnistumisista :)
    Kannattaa lukea esittelysivut, jolloin pääset vähän enemmän kärryille mitä kaikkea blogi pitää sisällään! Blogiin päivittelen välillä myös omia kuulumisiani ja ajatuksia kuvineen."

    VastaaPoista
  25. mimmijaeetu.blogspot.com

    Blogi kertoo 14- vuotiaan tytön ja hänen 6- vuotiaan poninsa elämästä, arjesta, valmentautumisesta ja kilpailuista. Tällä hetkellä poni on ratsutettavana Ypäjällä, sillä meillä sattui ratsastusonnettomuus ja minulta murtui solisluu. Postailen kuitenkin erikoispostauksia ja postauksia siitä, kun käymme moikkaamassa ponia :). Blogi palautuu kuitenkin normaaliksi 28. päivä joulukuuta, sillä silloin minä saan jo ratsastusluvan ja Eetu tulee kotiin :).

    VastaaPoista
  26. Täysi-ikäinen tyttö kirjoittelee hauskanpidostaan pienen riiviömäisen ponin ja vanhemman suokkitamman kanssa. Rentoa harrastelua ja hauskanpitoa!

    http://frittejapauliina.blogspot.fi/

    Oma blogisi on todella kauniin yksinkertainen, tykkään kovasti värimaailmastasi ja banneristasi. Yksinkertaisuus on mielestäni kauneinta :) Miinuksena kuitenkin kuvien pieni koko, ne ovat niin nättejä, että niitä mielellään katselisi ihan isossa koossa!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.