kalino ,

Sirin viikonloppu Keski-Suomessa

7/08/2013 04:12:00 ip. marjo 3 Comments

Siri ensimmäistä kertaa Kalinon kyydissä

Koiria, juoksua, reeniä, aurinkoa, uintia, leffoja ja tietty heppailua, niistä oli tämä viikonloppu tehty! 

Siri tuli viikonloppuna lomallaan käymään miun luonani täällä keskeisemmässä Suomessa. Kaikki koirat olivat matkassa mukana, joten niiden kanssa luonnollisesti riitti tekemistä. Lauantai aloitettiin yhdeksän kilometrin juoksulenkillä (ilman koiria) yhdistettynä salitreeniin. Ei sentään ihan noin pitkään pitänyt juosta, mutta sali, jolle aiottiin, olikin lauantaina kiinni. Tarkoitus oli siis vaan juosta salille treenaamaan ja takaisin. Suuri kiitos älypuhelimien keksijälle, pian jo tsekkailtiin muita lähellä olevia vaihtoehtoja. Vaan kas kummaa, lauantai-iltapäivästä ei noin vaan ilman jäsenyyksiä saleille pääsekään.. 

Lopulta päädyttiin siis juoksemaan hieman lisää, ja vielä lisää, ja päädyttiin treenaamaan ilmaiseksi (kokeilukertana) huippuluokan uudelle ja hienolle salille. Olipa aika mahtava kokemus. Kiva vaan seuraavan kerran mennä taas tuonne vanhaan rupuiseen räjähtämispisteessä olevaan kellarihäkkyrään, kun on päässyt nauttimaan nykyajan mukavuuksista. No okei, ei se nykyinen salikaan niin paha ole, mutta olisihan se ihanaa treenata uudessa ja siistissä paikassa (ja maksaa maltaita.. not)

9v Zeldalla on vähän omakivaa..

Iltasella oltiin jo niin kuitteja, että väliin jäi suunniteltu reissu terassille. Vaan eipä aurinkokaan paistanut, ettei niin kovin haitannutkaan. Aletaankohan tässä tulla vanhoiksi, kun sohva, elokuva ja karkkipussi houkuttelevat huomattavasti enemmän kuin ilta kaupungilla?? :D

Sunnuntaina sitten paistoikin aurinko.. Astetta porottavammin, se saatiin karvaasti kokea. Pari tuntia vietettiin nurtsilla päivää paistatellen, eikä tässä ollut mitään ongelmaa, mutta auta armias illemmalla, kun lähdettiin koiria uittamaan. Rannassa ruvettiin katselemaan toistemme jalkoja, että ootpa sää punainen takaa. Ja selästä. Ja lopulta todettiin, että kärvähtäneitä ollaan molemmat. Voihan *piip*. On se jännä, kuinka kipu tulee muutaman tunnin jälkijunassa. Kipeitä kyllä oltiin molemmat, ja komeat rajat tuli taas selkään. Muistakaa siis kaikki rasvata itsenne kunnolla kokonaan ja malttaa poistua auringosta ajoissa.. Ehkä näiden kokemusten jälkeen itsekin taas jotain oppi. Sitä ei todellakaan auringossa ollessa huomaa, kuinka pahasti on jo iho alkanut punoittamaan..

Nelli mietiskelee, uskaltaisiko käydä uimassa. Ja kävihän se vallan hienosti!

Tänään sitten käytiin Kalinoa moikkaamassa. Siri on kerran aiemmin käynyt Kalinon luona, joskus muutama vuosi sitten talvella Laran kanssa. Lara ratsasti Kaltsulla, ja sitten vähän pellolla hiihdeltiin ja pulkkailtiin ponin perässä. Kivaa oli, mutta silloin Siriä ei heitetty selkään, pulkkaan ainoastaan ;) Tällä keikalla ratsastettiin molemmat hetken aikaa kentällä.

Kävellessämme hakemaan ponia laitumelta, huomasimme tien viereisen ladon seinässä kipittelemässä pari oravanpoikasta. Ne olivat tosi lähellä ja tulivat vielä meitä kohden. Toinen tuli seinää alas ja hyppäsi tielle viereemme. Menin maahan kyykkyyn, niin mitä tekee oravanpoikanen: loikkii suoraan miun luokseni ja hyppää minun reidelleni! Saman tien se kyllä hyppäsi alas ja juoksi takaisin seinälle. Hiukan katsottiin haavi auki molemmat. Olisiko joku kenties ruokkinut noita poikasia..? Toista kertaa ne eivät kyllä seinältä enää alas tulleet.

Sirillä ei tainnut olla järin suuria odotuksia ratsastuksen suhteen, kun hän ensin seurasi Kalinoa hoitotoimien ajan :D Laitumelta ponin sai suunnilleen kiskoa tallin pihaan, kun se löntysti laiskana pitkällä narun perässä. Puomilla seistessä poni lähes nukkui paikallaan. Kentälle löntysteltiin jalat maata laahaten. Mie ratsastin ensin ja Siri napsi kuvia. Kalino on aina tosi kiva ratsastaa, mutta nyt se liikkui ehkä jopa tavallista reippaammin ja tuntui tosi hyvältä selästä. Liekö vaihteeksi viileä keli ja pienoinen vesisadekin piristäneet ponia..

Joten todellisuus vissiin olikin jotain ihan muuta kuin odotukset?! Siri taisi ihastua Kalinoon aikalailla, siltä ainakin kommentit ja hymy kyydissä vaikuttivat. Kuten Sirikin sanoi, Kalino oli todella ihana ja kiva ratsastaa. Liikkuu omalla moottorilla ja on kevyt avuille. Kaiken kaikkiaan tämä poni on kyllä loistava paketti: aivan äärimmäisen kiltti, helppo ja rauhallinen käsitellä, siis jopa suorastaan ylilaiska, mutta selästä käsin reipas ja osaava ratsu. Perusvuonis ehkäpä.. ;)

Zelda muistelee nuoruutensa aktiivisia treeniaikoja..

Ja lentävä lammaskoira lentää taas - tällä kertaa käskystä :D

Meitin lauma yhdistettynä: kaks plus kaks plus kaks

Zeldan ja Fionan kanssa järvessä 

Riitu ja Riitun keppi

Vaiko sittenkin Zeldan?

Tässä on toinen ihanista rohkeista pikkukurreista

Kalino niin suloisena

Ja sitten pitkä liuta ratsastuskuvia...




Kivoja nää kesken kevennyksen napatut kuvat...








Tämä on niin hauska, laukka putoaa juuri raville ja poni vähän venyttää!

Myös tämä upea poljenta on seurausta laukasta hiljennyksestä. Hyvin lähtee takaa liike ;)

Siri ♥ Kalino 

Komea hieno mies :)

Videolla Sirin ja Kaltsun ravipätkä: 
Ja laukkaa:
 

You Might Also Like

3 kommenttia :

  1. Aivan ihania kuvia taas, nauroin noille ihanille koirakuville ♥

    VastaaPoista
  2. Ihania pouneja ja koiria! Liityin lukiaks :)
    Käyhän katsomassa mun blogia, http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi ja vallottavia kuvia aivan hirveästi! (:
    Kiinnostaisi tietää miten oot saanu nuo kuvat nuihin sivuihin jotka vie mm. Lotan ja Nemon ja Rohanin sivulle? Oon itte yrittäny vaikka mite mut en oo vaa onnistunu :s

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.