ajo-opetus ,

Jalat ilmaan, hop hop!

9/24/2013 10:25:00 ip. marjo 2 Comments

Kerrankin oli kamera oikeaan aikaan oikeassa paikassa! (vaikka kuvausjälki on jotain hyvin onnetonta..) Jostain syystä päätin ottaa videolle, mitä Nemo tuumaa kun laukataan Lotan kanssa. Varsa oli jossain kaukana takana, kun otin Lotalla yhden laukkavedon kotia kohti. Nemo alkaa unohtaa itsensä pelottavan kauas mammasta aina välillä pellolla.. Kyllä se mukana tulee, mutta kiirettä ei tosiaankaan ole. Hieman siis oli tarkoituskin varsaa herättää, kun lähdettiin Lotan kanssa laukkaamaan. Ja kyllä se heräsikin! En ole kuin ihan pari kertaa nähnyt Nemon elämänsä aikana pukittelevan, mutta nyt lensi peräpää muutaman kerran suoraan kohti taivaita sitä tahtia, että vieressä juosseella Zeldallakin menivät pasmat ihan sekaisin. Ja kyllä minua nauratti! Vauva ei oikein tainnut tykätä, kun äite läks..

Tässä tämä laukkapätkä videolla :)



Lotan kanssakin päästiin hetkeksi tuuppailemaan ihan kunnolla, kun ratsastin toiseen päähän peltoa ja jäätiin sinne Nemon ympärille pyörimään. Nemo lähinnä syö, ja syö, ja syö, ja välillä juoksee mamman kiinni, jos on liian kauaksi ehtinyt.. Oli siis helppoa treenata Lotan kanssa varsan pysyessä paikoillaan. Kyllä taas harmitti, kun ei ollut kuvaajaa. Lotta kulki tosi rentona ja matalassa muodossa. Paikoitellen haki taas itselleen tyypillisesti liian alas "karkuun" kuolaimen alle, mutta sain sen mielestäni suht hyvin aina aktivoitua takaisin tuntumalle. Pieniä pätkiä se tosiaan kulki todella hyvin, mutta ei tässä taas enempää voi vaatiakaan. Muutoin meni ehkä puolet koko ratsastuksen ajasta varsan kyttäämiseen.. 45min yhteensä saatiin aikaa pellolla tuhrattua.

Kävin varsan kauttaaltaan läpi satulahuovalla ja jätin sen sitten selkään.
"Onko hei vähän tylsää...", tuumaili Nemo.

Kaikki rakkaat lapsukaiseni!

Fiona poukkoilee.

Yritettiin söpöillä. Nemolla oli vaan vähän liian kivaa,
kun rapsuttelin sitä samalla :D

Aaaws, oooh, ihanaa, just sieltä..

Ai mitä, pitiks tolle puhelimelle poseerata vai?! Mui!

Elkää pelästykö kännykkälaatukuvia, oli ihan oikea kamerakin matkassa..

Tosin nappasin vaan pari kuvaa ennen selkään kiipeämistä.
Fiona tuttuun tapaansa kiljuu ja lentää, lentää ja kiljuu...

"Jos noi ponit ottaa yhdenkin askeleen niiiiiiin..."

Lotta Kaunotar.

I always feel like, somebody's watching me..

Taitaa ruoho maistua. Herkutelkaa kun vielä voitte, lumia odotellessa.. :)

Loppuun vielä Rouskun kuulumisia! Käytiin Sirin kanssa tänään eri aikaan tallilla, ja Siri oli illalla testaillut Ropelle uusia hienoja työvaljaita. Sirin sanoja lainaten, jos puku tekee miehen niin kyllä valjaat tekevät hevosen! Siis mihin katosi se meidän pieni teinipoikamme..? Jostain kuoriutui esiin aivan mahtavan upea ihka aito työhevonen. Ihana Roppe!

Näin poseeraa työmies.

Oih mikä ilmestys...

Takaa-ajohommissa valjaita testaamassa. Kuva: Timo Haavisto

Vaihteeksi soopelit sheltit paimentamassa.
Kuva: Timo Haavisto

Miehet mukana hevosenkoulutuksessa. Tai kumpaa tässä sitten
oikeastaan koulutetaankaan...? :D Kuva: Timo Haavisto

Näin se sujuu kun sen osaa, Rousku niin tyytyväisen ja rennon näköisenä.
Kuva: Timo Haavisto

Hyvin nousee kintut tälläkin kolmikolla!
Kuva: Timo Haavisto

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Roppe on kyllä niin hieno, niinkuin Siri sulle viestiinkin laitoin. :) Tähti on niin nätti, vaikkei asiaan kuulukaan. :)

    VastaaPoista
  2. Juu ei ole Rohanin voittanutta ja tähti on just se mikä tekee Rohanista Popinon ja toisinpäin ;) Hän on kyllä mainio tapaus ja niin kovin kovin hieno. Tuu pian kattoon <3

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.