ajo-opetus ,

Viivin & Rohanin päivä

9/30/2013 11:59:00 ip. Siri 4 Comments

Sunnuntai oli ehdottomasti näiden kahden päivä; Rohanin ja Viivin. 

Rohanin siksi, 
että se eteni aimoannoksen ajo-opetuksessa. Laitettiin sille itseväkertämämme "kakkula-aisat" eli aisat joiden väliin sidottiin lauta tekemään aisoista kiinteämmän paketin vetää ja kääntyä. Rohan veti laahaa tiellä pienen pätkän. Käännöksissä se vain hieman luimisteli ja nosteli kinttujaan aisojen osuessa niihin, mutta sen kummempaa reaktiota kepakkokyhäelmä ei saanut aikaiseksi. Kun tämä onnistui niin mainiosti palattiin takaisin tallinpihaan ja kiinnitettiin laahaan vielä autonrengas. Rengas ja kakkula-aisa maahan kolistessaan pitivät melkoista konserttia, mutta Ropsukka hirveän mossaamisen sijasta tuntui vain hyräilevän: 

"Mä joka päivä töitä teen, joka ainoa päivä ajoponiks meen, 
sen kaiken teen mä siksi vain, koska Siri sä jaksat olla mun tukenain..."


Ja tietysti tästäkin hienosta hetkestä on oma taltiointinsa tässä, olkaa hyvät:



Viivin siksi,
että hän vihdoin pääsi mukaamme tallille ja koki siellä ihania elämyksiä parhaan ystävänsä Laran kanssa. He rakensivat oman (ilmeisesti renkailla liikkuvan) puomiponin joka sai heinäharjan, kivisilmät ja kaulanarun. Hän sai pidellä pientä varsulia (Nemoa), ratsastaa "iiisolla" hevosella (Lotalla) ja koittaa ravia pellolla ekaa kertaa elämässään. Kovin oli onnellisen näköinen tuo pieni "tähkäpää" ja minä vasta olinkin kun olin taas saanut aivopestyä jonkun mukaan hevosten ihanaan maailmaan.







You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Minä täällä taas... ;) Hienot tsydeemit teillä! Eikä voi taas kuin ihastella Rouskun työskentelyä, teillä synkkaa hyvin. :)

    Ihanan hyväntuulisia kuvia, kuvankäsittelyä unohtamatta, siinähän sä oot jo pro. :)

    VastaaPoista
  2. Odottelenkin saavani teidän ihanat nassut kamerani eteen pikapuoliin niin saadaan hyväntuulen kuvia lisää :)
    Tsydeemit on melkoiset kyhäelmät, mutta toimivat ja se on pääasia. Vielä kun kärrynryökäleet jostain löytäis niihin tarttee varmaan satsata vähän enempi ;)

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia!:)

    Millä ohjelmalla muokkaat kuvat?

    VastaaPoista
  4. Kiitos "anolle" :)

    Photoshopilla muokkaan pääasiassa.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.