irtohypytys ,

Poppie pomppaa

10/26/2013 01:58:00 ip. marjo 6 Comments


Rohan kävi tänään elämänsä toisen kerran irtohyppäämässä! Edellisen kerran jätkä tutustui touhuun äidin opastuksella viime talvena. Lotta näytti hyvää esimerkkiä, kun se innoissaan yhä uudelleen ja uudelleen juoksi kujaan hyppäämään esteitä - ja mitä isot edellä sitä pienet perässä.

Rouskulla oli selvästi jäänyt jotain muistiin, sillä se oli kuin vanha tekijä hommassa. Varsalla oli silminnähden jopa kivaa, sillä se suuntasi itse jo kaukaa kujalle moneen otteeseen ja kävi hyppäämässä esteet hyvällä draivilla. Toki pari kertaa vedettiin myös kujasta ohi ;) Jos viime kerralla Rouskun hyppytyyli oli jotain.. hmm.. hyvin omalaatuista, oli se ehkä nyt hivenen parempi. Mutta kyllä tässä vielä selvästi on treenille tilausta, hih. Hirmuisen useasti ja isoja esteitä ei toki tämänikäisellä hevosella voi hypyttääkään, mutta jos nyt muutaman kerran vuodessa edes eksyisi esteille, niin varmasti se tekniikkakin siitä ajan myötä paranee. Nyt este oli korkeimmillaan noin 70cm, ja sekin ylitettiin vain pari kertaa. Eikä tuosta olisi oikeastaan enää viitsinyt nostaakaan :)

No mutta, katsokaa itse ja ihmetelkää:


You Might Also Like

6 kommenttia :

  1. Onko Rohan ja Rousku sama hevonen?

    VastaaPoista
  2. Juu :D Ja myös Popi, Poppie, Roppe, Romuluinen jne tarkoittavat samaa hevosta.. Sirin kaikilla kakaroilla on paljon nimiä ;)

    VastaaPoista
  3. Olikohan välit vähän turhan naftit? Apupuomin ja ekan esteen välissä olis saanut olla ehkä enemmän tilaa, nyt tuli ponnistuspaikka melkein joka kerta turhan juureen, ja samoin jälkimmäisellekin esteelle olis voinut olla hivenen pidempi väli niin hypyt olis varmasti olleet todella paljon paremman näköisiä! Tosi iloisesti ja reippaasti Rousku kyllä kujaan paineli, ihana :)

    VastaaPoista
  4. Hanna, on varmastikin. Kerran jo pidennettiin, mutta ei näemmä riittävästi.. Jos poni tuli rauhallista laukkaa tai ravissa kujalle, oli etäisyys ihan sopiva, mutta heti reippaammalla vauhdilla liian pieni. Tietääpä ensi kerralla sitten pidentää suosiolla enempi ;)

    VastaaPoista
  5. näytti hassulta sen etusten asento lopun isommissa hypyissä. ts. omaan silmään näytti siltä, ettei osaa vielä nostaa etujalkojaan.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.